sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Suunnitelmia ja suklaajäätelöä


Huhhuh, onpa ollut kuuma! Tässähän menee ihan pää pyörälle. Ja vappukin. Tein jossain välissä kunnon suursiivouksenkin, siis siinä jäätelönsyönnin ja kesäjuttujen tiirailun välissä. Ja ostin uuden kokovartalopeilin. Tosi ison sellaisen. Ajattelin pistää sen nojalleen seinää vasten, mutta joskus sen voisi sijoittaa sohvan yläpuolelle vaakatasoon luomaan suurennusefektiä huoneeseen. Kun tulee sellainen tunne ja oikea tähtien asento, siis sisustusratkaisullisesti sopiva tilanne. Syksyllä aion verhoilla jonkin nojatuolin ja olen tässä kiertänyt kierrätyskeskuksissa ja kirpputoreilla katselemassa potentiaalisia tuoliyksilöitä projektia varten. Sitten voikin muuten laittaa tänne sellaisen ennen- ja jälkeen -kuvasarjan.


Nyt katsoin Suuresta Käsityölehdestä (6-7/07) yhden ihanan matto-ohjeen. Se on sellainen virkatun liinan näköinen kuvioltaan, tiedätte varmaan, mutta tietysti vahvempi ja paksumpi. Tosi näyttävä, jos sen saa onnistumaan.


Jossain päin tätä merkintää pitäisi olla yksi kuva romanttista tunnelmaa luomaan. Se on Skotlannista läheltä Invernessiä erään linnan pihalta. Puutarhat <3


Ei kommentteja: